Monen blogissa olen törmännyt vaahtokarkkikuorrutteeseen, ja pakkohan sitä oli itsekkin lähteä kokeilemaan. Perjantaina kaupasta vaahtokarkkeja ja kuorrutteen tekoon, kuorrutteen tekeminen sujui hienosti, ja vaahtokarkkikuorrute meni pakastepussissa jääkaappiin odottamaan sunnuntain kisukakkua.

Kuorrutteen kauliminen sujui vaivatta, ja sen sai helposti siirrettyä kakun päälle.

Maultaan kuorrute on todella makeaa, mutta kiva kun on tälläinen vaihtoehto kun meidän perheessä ei allergioiden takia voida marsipaanikuorrutetta käyttää laisinkaan.

Kakun väliin laitoin vadelmahilloa, banaania sekä vaniljakastiketta + 2 liivatetta.

Pursotukset flora vispiä, ja kissan kuva on lakumatosta ja minttulakusta tehty.




Samalla kun väsäsin kissakakkua, niin tein tälläisen persikkapassionmangokakun,

jossa digestivejä pohjalla sekä rasvaa, täytteessä 2pss mangopassionmoussea, 2,5 dl floravispiä vaahdotettuna, 100 g viola maustamatonta tuorejuustoa + 4 liivatetta.

päällä persikoita ja persikanliemi + 2 liivatetta.

pursotukset flora vispiä.




Ja jotta sunnuntain leivonta sörsselit eivät olisi olleet pelkkää makiaa, niin tein myös sydänsämpylöitä... 5 dl rasvatontamaitoa, 1 pss kuivahiivaa, 3 tl sokeria, 1 tl suolaa, jauhoja ja 4 viljanhiutaleita. Kaulein taikinan ja painoin sydänpiparimuotilla.